Aisea e filifili ai RB sock tagging machine

I le televave o le lalolagi o le gaosiga o totini, saʻo, lelei ma faʻafouga o le ki i le tumau i luma. I aso nei, matou te fiafia e faʻafeiloaʻi atu ia te oe le matou faʻafouga sili ona lata mai o le sock tagging machine.

O le a la le mea e fa'apitoa ai la tatou masini fa'ailoga totini? Se'i tatou su'esu'e i ona uiga iloga:

masini fa'ailoga totini

Taiuani Airtac mea fa'ailoga

masini fa'ailoga totini

nila ma le pa'u pa'u

masini fa'ailoga totini

moli LED

1. Fa'aleleia lelei vaega

O la matou masini fa'ailoga ua fa'aleleia o lo'o fa'aalia ai vaega pito i luga mai le ta'uta'ua Taiwan Airtac brand. Faʻatasi ai ma silinder sili ona lelei, solenoid valves ma isi vaega taua, o matou masini e faʻamaonia ai le sili atu o le faʻatinoga ma le umi o le auaunaga, faʻamautinoa le le faʻalavelaveina o gaosiga mo au gaosiga manaʻomia.

2. nila ma le pa'u pa

O le ulu o le masini fa'ailoga totini ua fa'apipi'iina i se nila lapotopoto manifinifi ma le pito i lalo o lo'o fa'apipi'iina i se pa'u pa'u. O lenei mamanu e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o totini i le taimi o le faʻailogaina o igoa, faʻamautinoa le faʻamaoni ma le lelei o oloa e le faʻafefe.

3. O moli LED e faʻaleleia ai le saogalemu

I so'o se siosiomaga gaosiga, e taua tele le saogalemu. O le mafuaaga lena o a matou masini faʻaleleia o loʻo faʻaalia ai moli faʻapipiʻiina i totonu, e maua ai le vaʻaia sili atu e tusa lava pe maualalo le malamalama. O le puipuiga o le saogalemu mo le tagata faʻatautaia ua faʻaleleia ma o le a le tuʻi lima.

masini fa'ailoga totini

Tolu fetuunaiga saoasaoa

masini fa'ailoga totini

Totini pa'i fao igoa

masini fa'ailoga totini

Fa'ailoga pine vae

4. Fa'atonu le saoasaoa fa'atulagaina

Matou te malamalama o loʻo i ai i tagata gaosiga taʻitasi manaʻoga tulaga ese. O le mafua'aga lena ua ofoina mai ai e a matou masini fa'afou fa'ailoga e tolu fa'atulagaga saosaoa e talafeagai mo tagata fa'atauva'a ma tagata tomai fa'apolofesa. A e faʻaaoga muamua lenei masini, e mafai ona e faʻaogaina i se saoasaoa lemu i le mea muamua. O le taimi lava e te masani ai, e mafai ona e galue vave i le lona lua poʻo le tolu mea e faʻateleina ai galuega.

5. Filifiliga fa'ailoga e tele

O le fetuutuuna'i o le maatulimanu o le lelei. O a matou masini faʻaleleia e ofoina atu ni auala se lua e makaina ai: o se sock touch touch poʻo se vae vae. Filifili le auala e sili ona fetaui ma lau faʻasologa o galuega e faʻafaigofie ai lau gaosiga faʻagasologa ma ausia le maualuga maualuga.

6. Faʻataʻitaʻiga filifiliga eseese

E iai a matou faʻataʻitaʻiga eseese e fautuaina mo mafiafia eseese o totini e manaʻo tagata faʻatau e faʻailoga. Ioe, o masini uma e faʻaleleia i tulaga maualuga.

Aisea e filifili ai i matou?

I RAINBOWE, e sili atu i matou nai lo na o se gaosiga, o matou o se paaga i lou manuia. Faatasi ai ma mea e sili ona lelei, e mafai e a matou masini faʻailoga ona faʻaitiitia le tau o le tausiga o masini, ma o le a e fiafia i le faʻasaoina o tau umi ma le maualuga o tupe maua.

I le faʻaopoopoga i le tuʻuina atu o masini sock, matou te tuʻuina atu foʻi ni fofo faʻapitoa mo le faʻatulagaina o laina gaosiga atoatoa o totini. Mai mea mataʻutia i mea faʻapipiʻi, matou te tuʻuina atu mea uma e te manaʻomia mo lau gaosiga o gaosiga mai se puna e tasi. Faatasi ai ma lo matou tomai ma le lagolago, e mafai ona e mautinoa o le a manuia lau pisinisi gaosiga o totini.

Matou te faʻamaualuga i matou i le tuʻuina atu o uiga lelei, faʻamaoni ma mea fou. O le matou faʻaleleia o le sock tagging machine e faʻamaonia ai o loʻo matou faʻafouina pea a matou oloa ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona maua se poto sili atu. Fa'afeso'ota'i i matou i le asō e a'oa'o atili!

masini totini

[Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i]:

Whatsapp: +86 188 5750 4159

Imeli: ophelia@sxrainbowe.com

Facebook:https://www.facebook.com/sxrainbowe

Youtube:https://www.youtube.com/@RBsockmachine


Taimi meli: Me-27-2024