Faitauina VS Tu'uina atu a matou RB Sock Machines

Faitau i aso uma, o loʻo i lalo le mea na ou aʻoaʻoina i le asō e faʻasoa atu ia te oe:

Fesili: E tatau ona ou tatalaina pea nisi faleoloa fou i le faʻatau atu pisinisi e ala i nonogatupe?

Tali a Mr. Kazuo Inamori:

I lenei atulaulau, o loo i ai se tulafono e faatumauina ai le tuputupu ae ma le atiina ae o mea uma.O le mea lea, o mea uma o loʻo i ai i lenei atulaulau, pe o se laʻau poʻo se manu, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia ma atinaʻe.O le mea lea, i le avea ai ma se kamupani, e tatau foi ona tatou galulue malosi ma faʻaauau pea ona tupu.O lo'o i ai se tulaga muamua: pe o se la'au po'o se manu, e mafai ona ola i se si'osi'omaga talafeagai, ma o le si'osi'omaga o se fa'alavelave e a'afia ai le tuputupu a'e o meaola.

I le tulaga o le kamupani o loʻo taʻua i totonu o le tusi, pe a feagai ma faʻafitauli tau tupe, nai lo le faʻatupulaʻia faʻateleina faʻatau e ala i le faʻalauteleina o lala e ala i nonogatupe, e sili atu le faʻateleina o tupe mama o faleoloa o loʻo i ai nei, muamua faʻamalosia le faavae autu o le kamupani, ona amata lea. pisinisi fou.

I le avea ai o lana lava atinaʻe o le maketi a Amerika e fai ma faʻataʻitaʻiga, na tofia ai e Mr. Kazuo Inamori ni fitafita faʻapitoa e puipuia ma le mausali le nofoaga autu a le kamupani, aʻo ia na aumaia e ia tagata faigaluega talavou leai se poto masani i le Iunaite Setete e atiina ae ni galuega fou.

Pe a feagai le au fa'agaioiga ma lu'itau fou, e tatau ona latou fausia ni fa'avae malolosi e mafai ona toe fa'afo'i saogalemu e tusa lava pe pa'u laina pito i luma.

Fa'aauau a'oa'oga i aso uma.Mulimuli mai ia te aʻu, tatou faʻaleleia faʻatasi.

O iinei ou te fia faasoa atu ai se isi tala ia te oe.Faatoa matou utaina pe tusa ma le 58 fasi masini totini i aso nei.A aunoa ma le faʻapipiʻiina, sili atu 58 fasi masini totini e mafai ona utaina i totonu o se koneteina 40 futu, o le tau o felauaiga mo masini totini taʻitasi e faʻaititia tele i lenei auala.O iinei ou te fia faafetai atu ai mo aʻu paaga uma, o loʻo fesoasoani i le utaina o pusa i se vevela vevela, e sili atu i le 40 tikeri i totonu o le pusa.Faatasi ai ma la latou lagolago ma taumafaiga, o loʻo matou manumalo atili ma sili atu le taʻutaʻua mai a matou tagata faʻatau.O lo'o fa'amoemoe e tele avanoa e ofo atu ai la tatou auaunaga i a tatou tagata fa'atau.

Afai e te i ai i le pisinisi lava e tasi pe fiafia i lenei pisinisi, seʻi o tatou faʻateleina fesoʻotaʻiga.O la'u whatsapp lenei: +8613858406776.

felauaiga
IMG_20220629_114252
IMG_20220629_114030

Taimi meli: Iuni-29-2022